Gevulde eieren met tonijn

Deze eitjes doen het altijd wel goed! Prima om deze vooraf klaar te maken en te bewaren in de koelkast. Eerder maakte ik al de originele Surinaamse gevulde eieren met piccalilly en nu bedacht ik een variant met tonijn. Perfect om deze met Pasen te serveren!

Ingrediënten voor 24 stuks;

  • 12 hard gekookte eieren (gepeld)
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 1 klein gesnipperd uitje
  • 1 blikje uitgelekte tonijn (120 gram)
  • 1 theelepel mosterd
  • peper en zout
  • verse peterselie (voor de garnering)

Snijd de eieren in de lengte door de helft. Doe al het eigeel in een kom en mix dit met alle overige ingrediënten tot een smeuiige massa. Doe de vulling in een spuitzak en spuit roosjes in de eierhelften. Je kunt de eieren ook vullen met een theelepeltje.

Garneer de eitjes met wat fijngesneden peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *