Over mij

Hoi, welkom op mijn blog! Mijn naam is Aruna Sitaram. Naast mijn drukke gezinsleven met een lieve man en 3 schatten van zonen heb ik een grote passie voor bakken maar ook koken vind ik erg leuk. Zo kan ik er erg van genieten om voor familie, vrienden en kennissen mooie recepten uit te proberen.

Veel recepten vind ik op het internet of uit kookboeken en geef hier dan mijn eigen draai aan. Ik probeer echt van alles uit, recepten uit de hele wereld komen bij ons op tafel. Vaak wordt er gevraagd naar mijn recepten. Vandaar dat ik op het idee kwam om mijn eigen blog te starten, zodat mijn recepten nu voor iedereen toegankelijk zijn. Wekelijks zal ik een recept te posten, echter blijft het voor mij een hobby omdat ik hiernaast ook nog een full-time baan heb in de financiële sector (heel wat anders maar ook ontzettend leuk!)

Ik maak ook graag lekkere dingen op bestelling. Ik ben geen professional, daarom liggen mijn prijzen een stuk lager dan bij de professionele bakker. Heb je vragen over 1 van mijn recepten of wil je een bestelling plaatsen? Ik hoor het graag van je.

Maak er een ~mooie recepten ~ dag van!
~ Aruna ~

Cupcakes