Spaghetti met gerookte kip en champignons in een roomsausje

Voor de makkelijke dagen is deze spaghetti een uitkomst! Binnen 20 minuten staat dit gerecht op tafel en nog eens heerlijk ook!

IMG_2046

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 gram spaghetti beetgaar gekookt
  • 175 gram gerookte kip
  • 200 ml slagroom
  • 250 gram champignons in vieren gesneden
  • 1 bol mozzarella
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 75 gram roomkaas met tuinkruiden
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • zout en peper naar smaak

Fruit in 2 eetlepels olijfolie de knoflook wat aan, doe hier de champignons bij. Bak de champignons bruin en doe dan de gerookte kipreepjes erbij. Ook dit bak je goed door. Doe dan de roomkaas, slagroom, stukjes mozzarella en kruiden erbij en verwarm dit goed door. Nu mag de spaghetti erbij en roer alles nog eens goed door totdat ieder sliertjes spaghetti bedekt is met wat saus.

Garneer eventueel met wat groene kruiden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *