De eerste maand van Mooie Recepten, april 2016.

De eerste maand van Mooie Recepten is echt voorbij gevlogen. Zoals velen van jullie weten ben ik deze blog begonnen met als doel mijn recepten met vrienden en familie te kunnen delen, maar eigenlijk ook om een naslagwerk van mijn recepten, voor mezelf te creëren. Nu bewaar ik mijn recepten in schriften, appjes en op losse blaadjes. Niet echt handig dus. Mijn blog is echt mijn hobby, welke ik naast mijn full time baan probeer bij te houden. Nooit gedacht dat dit zo een succes zou zijn! In de eerste maand had ik ongeveer 3.800 bezoekers op mijn website en zijn bijna 12.500 pagina’s bekeken. Ongelofelijk, maar echt waar. Dit motiveert mij enorm om  nog meer mooie recepten uit te werken en deze met jullie te delen.

Mijn best bekeken recepten van de afgelopen maand waren, de maizenakoekjesde Surinaams-Javaanse kip en de kippasteitjes. Heb je deze gemist, bekijk ze dan alsnog op mijn site.

Afgelopen maand heb ik naast enkele bestellingen ook 2 sweet tables mogen maken, wat was ik trots op het resultaat. Het had mij wat uurtjes werk gekost, maar heb zoveel mooie en lieve reacties van mijn klanten ontvangen!


Ook waren wij aanwezig op een prachtige bruiloft in Zaandam. Hier hebben wij heerlijk Surinaams gegeten en als toetje had ik wel 3 schaafijsje op! Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van het eten, maar dat zal ik de volgende keer zeker doen.

Ieder jaar sta ik met Danish en Damian (onze oudste 2 zonen) op de Vrijmarkt in Lelystad. Omdat ik 2 maanden geleden mijn kledingkasten al had uitgeruimd en ook het oude speelgoed had weg gegeven, bleef er eigenlijk niks meer over om te kunnen verkopen. Aangezien de jongens zich al helemaal verheugd hadden op de Vrijmarkt, ben ik de keuken ingedoken om wat koekjes en cakejes te bakken voor de verkoop. Ondanks het slechte weer hebben wij het toch weer erg gezellig gehad.

IMG_6599

Dit waren enkele leuke momenten van de afgelopen maand. Voor mei staan ook weer leuke uitjes en etentjes gepland. Hier zal ik jullie ook van alles over vertellen inde volgende terugblik!

 

Een gedachte over “De eerste maand van Mooie Recepten, april 2016.

  1. Diya schreef:

    Hoi Aruna, wat leuk om te lezen. Je recepten omschrijf je heel duidelijk zodat het zelfs voor mij makkelijk te maken is☺️ Ga zo door! Ben benieuwd wat je volgende recept zal zijn! Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.