De lekkerste kruiden/knoflookboter

De kruidenboter van mijn zwager is werkelijk de lekkerste kruidenboter die ik ooit heb gegeten. Zijn recept mag ik met jullie delen. Ik koop nu echt ook nooit meer de kruidenboter uit de winkel! Een lekkere kruidenboter mag absoluut niet ontbreken tijdens een barbecue. Lekker over het vlees of op een stokbroodje.

IMG_2116

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten:

  • 250 gram gezouten roomboter op kamertemperatuur
  • handje verse bieslook, fijn gesneden
  • 1 theelepel gedroogde peterselie of een handje verse peterselie (op de foto heb ik de verse peterselie gebruikt)
  • 4 fijn geperste teentjes knoflook
  • eventueel peper naar smaak

Alle ingrediënten mengen met elkaar en klaar is je heerlijke kruidenboter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *