De maand april 2017 van Mooie Recepten

Deze maand steeg opnieuw het aantal bezoekers naar een record aantal…namelijk ruim 13.000 bezoekers in de maand april! Mega mega blij met dit aantal! Niet normaal gewoon. Hoe leuk is het dat je je hobby kunt uitoefenen en anderen jouw recepten ook uitproberen en het nog lekker vinden ook! Gaaf gewoon…Ook zo gaaf dat er steeds vrager gevraagd wordt, of ik plannen heb om een kookboek uit te brengen! Nooit eerder aan gedacht, maar stiekem denk ik er nu wel veel vaker aan. Dus je weet maar nooit…..

In de maand april zijn wij onder andere twee weekendjes weg geweest. Het eerste weekend vierden wij de 60ste verjaardag van mijn lieve schoonmoeder in Geldrop. Mijn schoonvader boekte voor de kinderen en kleinkinderen een gezellig hotel in Eindhoven met zwembad, waar wij 3 dagen verbleven. We boften ontzettend met het weer! Ik smokkelde een taart mee het hotel in en mijn schoonvader regelde de champagne. Om 24 uur zaten we nog met z’n allen in de lounge, we zongen en aten taarten en dronken champagne. Mooie, verdiende speeches maakten deze bijzondere verjaardag helemaal compleet!

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede weekendje verbleven wij met mijn ouders, zusjes en aanhang ook in een hotel in Eindhoven. Dit was het Paasweekend waardoor wij een lang weekend, 4 dagen, weg waren. Mijn jongste zusje, regelde alle activiteiten. Wij verdelen vooraf dan alle kosten en tijdens de dagen weg betaalt 1 iemand deze kosten, zodat de anderen hier geen omkijken naar hebben, erg makkelijk kan ik je vertellen. We hebben gebowld, gezwommen, geshopt, heerlijk gegeten en vooral rustig aan gedaan…Ook een super gezellig weekendje, was dit.

 

 

 

 

 

 

 

Ook zat ik samen met 4 andere dames in de organisatie voor de baby shower van mijn tante. Het werd een super gezellige dag met bijna 40 dames! Ik nam de taart en de macarons voor mijn rekening en ik maakte voor het eerste en luiertaart. Erg tevreden met het eindresultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig heb ik ieder weekend wel bestellingen, hartstikke leuk om te doen. En ieder weekend probeer ik weer iets nieuws uit. In de maand mei start ik een nieuwe opleiding voor het  leren van onder andere nieuwe taart technieken. Ik hou jullie hiervan op de hoogte.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.