De maand augustus 2017 van Mooie Recepten

De maand augustus was een maand met volop gezelligheid. Ook de maand waarin wij 3 heerlijke weken vrij waren en hiervan 2 weken op vakantie waren in Curacao! Over deze vakantie zal ik een aparte blog schrijven, met een aantal leuke tips voor degenen die er van plan zijn naar toe te gaan! Het was werkelijk fantastisch!

Laat ik eerst even beginnen met het aantal bezoekers op de website; ondanks de vakantieperiode, bereikte de website een record, ruim 15.000 bezoekers namen een kijkje op de website. Blij met dit mooie aantal! Ook kan ik jullie melden dat ik een mooi aanbod heb gekregen van een bekend merk, hierover vertel ik binnenkort meer over.

We begonnen deze maand met twee gezellige barbecue’s. In het park in Rottemeren hadden wij onze jaarlijkse familie barbecue met mijn schoonfamilie. Iedereen zorgde voor zijn eigen vlees, drank en hapjes. Zo konden we lekker proeven van elkaar. Het werd een gezellige dag, met sport (voetballen en dansen ;-)) , lekker eten en een heleboel gezelligheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

De volgende dag kregen wij vrienden op bezoek die bleven barbecuen. Ik werd verwend met een grote tas lekkernijen. Ik mocht het haar van de twee prinsesjes doen, super leuk en de mannen speelden een gezellig potje voetbal in de tuin. We hadden het weer ontzettend mee en konden lekker in de veranda genieten van een lekker stukje vlees.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gingen met de familie een dagje naar het dierenpark in Amersfoort. Wat het extra leuk maakte, was dat er op het park een heleboel foodtrucks stonden, waar wij konden genieten van allerlei lekkere hapjes. Voor ons was het de eerste keer dat wij in het dierenpark in Amersfoort waren, maar zeker niet de laatste keer. De kinderen keken hun ogen uit!

 

 

 

 

 

 

 

Ook deze maand weer leuke bestellingen mogen maken, hieronder een aantal van de opdrachten van deze maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen een heleboel leuke activiteiten door, moest ik mij ook focussen het behalen van mijn PE-WFT examens. Het binnen halen van deze examens zorgt ervoor dat ik voldoe aan de Permanente Educatie plicht conform het huidige WFT stelsel. Om het even in makkelijke bewoordingen uit te leggen. Dit betekent dat ik mijn huidige werkzaamheden als hypotheekadviseur mag blijven uitoefenen. Deze examens moeten voor 1-1-2018 gehaald zijn, maar ik wilde ze graag voor mijn vakantie nog binnen tikken. Tussen de bestellingen, leuke activiteiten en de drukte thuis, is het mij gelukkig gelukt!

Twee weken in de maand augustus zaten wij in Curacao. Wat hebben wij genoten! Dagen niks doen en lekker relaxen bij het zwembad, veel tijdschriften en boekjes gelezen en wat erg belangrijk voor mij was…helemaal opgeladen om er weer tegenaan te gaan. Hierbij enkele foto’s. Binnenkort volgt een uitgebreid verslag over onze reis op mijn blog!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.