De maand december 2017 van Mooie Recepten

Het jaar zit erop! En wat voor jaar! Zoveel leuke dingen mogen doen, mee maken en geleerd. Van ieder moment zo ontzettend genoten. Er staan ook weer zoveel leuke dingen op de planning voor het nieuwe jaar. Ik vind het heerlijk om wat dingen al gepland te hebben, zodat wij hier lekker op vooruit kunnen kijken met z’n allen.

Deze maand bereikte mijn website het hoogste aantal bezoekers! Maar liefst 25.000 unieke bezoekers bezochten mijn website, een geweldig aantal. Kijken of het mij lukt om dit aantal te overschrijden in het nieuwe jaar! Leuke uitdaging!

 

 

 

 

 

 

De maand december zat zo ontzettend vol met allerlei verjaardagen en feestjes en een vakantie, dat ik soms echt even een moment moet nemen om hierbij stil te staan. Je rolt van het ene feestje, het andere feestje in en dan vergeet je er soms gewoon van te genieten. En dat is dan mijn eerste goede voornemen; extra genieten van alle mooie momenten, want voor je het weet is het voorbij 😉

Deze maand begon uiteraard met het Sinterklaasfeest. Onze jongste keek iedere dag trouw naar het Sinterklaas journaal, zette zijn schoentje en iedereen moest meezingen anders werden we overgeslagen door de Sint en zijn Pieten. Het feest werd uitbundig op school gevierd en wij vierden het bij mijn ouders thuis. Lekker gourmetten in de veranda in de winter, hoe leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met mijn twee tantes en de aanhang spraken wij af om lekker te gaan eten. We hadden dit al zo lang afgesproken en het kwam er steeds niet van, dus hadden we de agenda’s bij elkaar gelegd en zo kwamen we op een datum. Een super gezellige dag, daarna gingen we nog gezellig napraten bij 1 van de tantes thuis en lagen we rond 04:00 uur pas in ons bedje…ja..ik weet het, niet normaal, haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jullie kunnen je het vast nog wel herinneren, de sneeuw! Zoveel sneeuw hebben we heel lang niet gehad in ons landje. De jongens hebben hier echt optimaal van genoten. Onze jongste werd zelf met de slee opgehaald van school, hij vond het geweldig.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn vader werd 15 december alweer 65 jaartjes jong en dit hebben wij onder andere gevierd met de broers en zussen van mijn vader. Het werd een gezellige dag, waar we wat hebben afgedanst. Geweldig om mijn vader zo te zien genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hetzelfde weekend organiseerden mijn jongste zusje en ik een verrassingshigh-tea voor de de 40ste verjaardag van ons zusje. Nietsvermoedend spraken we af en toen ze binnenkwam wachten al haar vriendinnen haar op. Wat was ze verrast! Missie geslaagd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kerstdagen vierden we met mijn ouders, zusjes en de hele aanhang op het prachtige Lanzarote. Het was fantastisch en erg bijzonder om dit met zijn allen te mogen mee maken. We maakten mooie wandelingen samen, hebben heerlijk (all inclusive) gegeten, huurden een auto en bezochten de mooiste plekjes, speelde spelletjes samen, huurden fietsen en nog zoveel meer. Een prachtige herinnering om op terug te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We vierden het laatste weekend van het jaar ook de 60ste verjaardag van mijn schoonmoeder en zijn met z’n allen wezen eten. Daarna schoten de jongens daar nog prachtig vuurwerk af. Het werd ook weer een gezellige dag met zijn allen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oud op Nieuw vieren wij standaard samen met mijn schoonfamilie. Iedereen neemt een hapje mee en samen proosten we op het nieuwe jaar. Ik nam dit jaar, cupcakes, macarons en makreelpasteitjes mee. Mijn schoonvader leest zoals ieder jaar, zijn nieuwjaarsspeech voor, een traditie die wij hopelijk nog lang zullen voortzetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste dag van het Nieuwe Jaar zijn wij altijd met alle zusjes en aanhang bij mijn ouders. Mijn moeder kookt dan de heerlijkste gerechten voor ons. De kinderen schieten de laatste vuurpijlen de lucht in en wij doen dan en de volwassenen doen dan een rondje goede voornemens. Mijn goede voornemen is in ieder geval een aantal overtollige kilootjes kwijt zien te raken en dan op een gezonde manier! Aan het eind van de dag is er standaard zoveel eten over, dat wij allemaal nog een bak mee krijgen zodat wij de volgende dag niet hoeven te koken. Heerlijk!

Ook tussen al deze activiteiten door, lukte het mij om mijn klanten weer te verblijden met taarten, macarons en nog zoveel meer. Het was een drukke maar ook een hele gezellig maand.

 

 

 

 

 

 

 

Nu nog even genieten van een paar dagen rust en dan mag ik weer aan het werk.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.