De maand februari 2017 van Mooie Recepten

Afgelopen maand had ik de meeste bestellingen tot nu toe! Helemaal leuk. Ik ben nu ook echt meer gaan specialiseren in macarons. Het recept staat inmiddels ook al op mijn website. Ik ben bezig met een aparte website voor de verkoop, want het gaat nu wel erg hard 😉

Afgelopen maand opnieuw circa 8000 bezoekers! Steeds meer bezoekers brengen vaker dan bijvoorbeeld 1 x per maand een bezoekje aan mijn website, dus niet eenmalig en dat is wat ik graag wil.

 

 

 

 

 

 

Februari was een maand met vele etentjes buiten de deur; met vrienden aten wij heerlijk Indiaas in Amsterdam, vervolgens slenterden wij door de gezellige straatjes op zoek naar een leuk tentje voor wat zoetigheid, thee en koffie!

 

 

 

 

 

 

Ook aten wij bij de Surinaamse Chinees in Den Haag met mijn schoonouders. Gezellig even bijkletsen en genieten van het lekkere eten.

 

 

 

 

 

 

 

De kinderen hadden een weekje vakantie ; ze hebben de Lego Batman film in de bioscoop gezien, samen met Diyan en mijn nichtje Dinaya ben ik naar de musical Roodkapje geweest. Daar vonden de 2 oudste zich een beetje te groot voor! Diyan en Dinaya hebben hun ogen uit gekeken!

 

 

 

 

 

 

Met onze jongens zijn we in de vakantie ook nog eens lekker wezen uiteten. Zij mochten zelf een restaurant uitkiezen omdat ze alle 3 met een prachtig rapport thuis kwamen. Ze kozen hun favoriete all you can eat restaurant uit, waar zij zich super goed kunnen vermaken met de playstation, race auto en diverse spelletjes.

 

 

 

 

 

 

 

Met zijn tweeën hebben wij heerlijk Japans gegeten op onze 16-jarige trouwdag. We zijn allebei erg gek op sushi dus voor ons was de keuze snel gemaakt, waar wij gingen eten.

Verder nodigden wij mijn ouders, zusjes, zwagers en de kinderen uit voor een Valentijnslunch. Ik zorgde om te beginnen voor een brood/kaasplankje. Verder een heerlijke wonton soepje, taglitella met garnalen en als dessert, zelfgemaakte vanille roomijs met macarons en lychees. Voor de kinderen hadden we een mooie film uit gekozen en tijdens de film aten zij frietjes en kipnuggets. Blijer konden wij ze niet maken. Het werd een super gezellige, liefdevolle middag.

 

 

 

 

 

 

Ook hadden wij nog een super gezellige verjaardag van de tweeling zusjes van mijn vader, die samen hun 50ste verjaardag vierden. Hartstikke leuk om te zien hoe beide gezinnen samen een prachtig feest hadden neer gezet. Heerlijk gegeten en lekker gedanst met onder andere het bandje van mijn vader (en ooms)

 

 

 

 

 

Op 28 februari werd onze oudste zoon 14 jaar. Hij wilde graag met zijn vrienden naar de grote indoor trampoline hal in Almere. Dus dat regelde ik. Het werd een super gezellige dag, waarin de jongens verder nog hebben gegamed, gevoetbald en een film gekeken. Uiteraard zorgde ik voor wat lekkere zoetigheden, patatjes, hamburgers en frikandellen. In het eerste weekend van maart vieren wij de verjaardag met de familie maar daarover in het volgende terugblik meer.

 

4 gedachten over “De maand februari 2017 van Mooie Recepten

 1. Reshmi schreef:

  Voor dit Surinaams meisje is deze blog een geweldige uitkomst! Je hebt er nog een fan bij..

  keep up the good work!

  x,

  Reshmi

 2. Artjana schreef:

  Hoi Aruna..Wat een geweldige site met leuke recepten.Ik ben regelmatig op jou site.
  Zelf kook ik ook graag, maar het blijft altijd leuk om andere ideeën uit te proberen.
  Dank je wel dat je dit allemaal op je website deelt met ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.