De maand januari 2017 van Mooie Recepten

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. Ongelofelijk snel gegaan zeg..jeetje!

Wat betreft het aantal bezoekers van mijn blog mag ik wederom niet klagen. Ruim 7000 bezoekers deze maand. Het zou gaaf zijn als ik op 1 april 2017, mijn 1 jarig bestaan, op 10.000 bezoekers zou uitkomen. Een uitdaging maar ik weet nu inmiddels dat niks onmogelijk meer is!

 

 

 

 

 

 

 

In de tweede week van de kerstvakantie zijn mijn man en ik, 6 dagen, in Dubai geweest (in de eerste week waren wij 4 dagen met de kids in Eurodisney/Parijs) Het was voor ons de tweede keer. Drie jaar geleden, waren wij hier voor het eerst. Wij besloten nu andere bezienswaardigheden te bekijken. We hadden nu ook een eigen auto gehuurd, de vorige keer deden we alles met de taxi. Ook vlogen wij voor het eerst met de A380 van de Emirates! Wauw, wat een ervaring! We hebben heerlijke, zonnige dagen gehad. Lekker gegeten, vooral gerelaxed en mooie dingen gezien. Uiteraard ook wezen shoppen, wat wil je met de uitverkoop daar? We zijn de Dubai Mall, Emiraties Mall en de Outletmall afgestruind, we zijn naar Jumeirah Beach geweest, we zijn de meest geweldige auto showrooms in  geweest (Ferrari, Lambourghini), een avond onze ogen uitgekeken tijdens de Global Village (cultureel festival) Uiteraard ook de Burj Khalifa, Burj Al Arab en de Palmeilanden bekeken. En ook mocht een bezoek aan Meena Bazaar niet ontbreken. Ja, ik weet het…erg veel in 6 dagen! Maar het was super, alles op ons eigen houtje, niks gehaast en vooral lekker uitgeslapen 😉 De volgende keer als wij terug gaan, willen we graag de jongens mee. De jongens hebben het overigens ook super gezellig gehad bij m’n zusje en m’n ouders. Ze hebben gezwommen, geschaatst, gebowld en ontzettend veel lol gehad met mijn nichtjes. Ontzettend dankbaar en gezegend ben ik met mijn familie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdagavond landden wij op Schiphol. En zondagochtend werd ik gebeld dat mijn zusje werd opgenomen in het ziekenhuis! Zij zou gaan bevallen van haar tweede kindje. Vooraf had ze al gevraagd of ik haar opnieuw wilde bijstaan tijdens de bevalling. Natuurlijk wilde ik dat! De kleine had gewacht op zijn tante om geboren te worden…heel bijzonder! Na een zware bevalling is mijn prachtig neefje Senna Jay geworden. Wat ben ik een trotse tante en een trotse zus! Ontzettend gaaf om hier weer bij te zijn. Bij alle 4 kinderen van mijn 2 zusje was ik erbij, dan ben je toch een enorme bofkont?

 

 

 

 

 

 

Verder hebben we nog een gezellige (familie) verjaardag gehad in Ballorig en een leuke kraamborrel van ons buurmeisje Ella.

Ik ben ook verder gaan experimenteren met het maken van macarons. Aangezien ik inmiddels heel wat bestellingen hiervan heb ontvangen. Ik mag experimenten met bijzondere macaronvullingen, zoals orgeade smaak. Ook kozen de winnaars van de like en deel actie op Facebook en Instagram voor de macarons.

 

 

 

 

 

 

Oh ja, deze maand maakte ik voor het eerst een aantal heerlijke Indiase gerechten klaar. In Dubai hebben we ontzettend lekker Indiaas gegeten en nu moest ik het gewoon zelf klaar maken van mezelf. Dus eenmaal in Nederland trok ik de stoute schoenen aan en het resultaat……fantastisch! Binnenkort volgen de recepten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.