De maand juli 2016 van Mooie Recepten

Het was weer een drukke maand voor ons, maar gelukkig wel een hele gezellige maand.

Ik heb leuke bestellingen binnen gekregen van taarten, cakes en macarons. Ontzettend bedankt hiervoor. Jammer genoeg heb ik ook 2 bestellingen moeten afwijzen in verband met de drukte rondom mijn blog en mijn werk. Helaas moet ik dan keuzes maken.

Deze maand op nieuw rond de 4000 bezoekers, ik zie maandelijks een mooie stijging van het aantal bezoekers. Uiteindelijk hoop ik over 2 maanden (mijn blog bestaat dan 6 maanden) op 5000 bezoekers te zitten! Lijkt mij super gaaf!

De 3 best bekeken recepten van deze maand waren de:

  1. Eksi Kuku (Surinaamse eiercake)
  2. Surinaamse gestoofde kip
  3. Witte broodjes gevuld met bakkeljauw

De laatste schoolweken zijn altijd de drukste weken van het schooljaar. Denk dat iedere ouder dat wel kan beamen. Maar we zijn blij dat al onze 3 zonen over zijn!

Naast de verjaardagsfeestjes en super gezellige bruiloft van mijn neef, ben ik samen met mijn ouders en 2 zusjes (zonder aanhang!) 4 heerlijke dagen in Turijn geweest! Wat hebben we het leuk gehad! Zoveel gezien en gedaan en heerlijk gegeten. Turijn is net een groot museum waar je doorheen loopt. De gebouwen, de smalle straatjes, echt prachtig.

IMG_8624

IMG_8542

IMG_8599

 

 

 

 

 

Om de kwaliteit van mijn foto’s te vergroten heb ik afgelopen maand een cursus Foodfotografie bij Simone’s Kitchen gevolgd. Een hele indrukwekkende cursus waar ik ontzettend veel heb geleerd. Hopelijk zien jullie het resultaat straks terug in mijn foto’s 😉

IMG_8964

 

 

 

 

 

De drukke maand juli is ook weer voorbij. We gaan ons opmaken voor onze welverdiende vakantie. Waar we naar toe gaan, dat lezen jullie terug in de volgende terugblik. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en tot gauw!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.