De maand juni 2016 van Mooie Recepten

Ook de maand juni is voorbij gevlogen. Deze maand opnieuw bijna 4000 bezoekers! Ik krijg ook steeds meer leuke reactie’s van mensen die mijn recepten hebben uitgeprobeerd. Geweldig!De best bekeken recepten deze maand waren;

Het eerste weekend van juni was wel een heel bijzonder weekend! Voor het eerst zijn we bijna met de hele familie (bijna 100 man) een weekend weg geweest! Vooraf nooit bedacht dat het zo een geslaagd weekend zou zijn. Slagballen, voetballen, pilates, bont avond, feestavond, kaarttoernooi, lekker eten. Kortom een weekend om nooit te vergeten!

image4 image1 (2)

 

 

 

 

 

Ook zijn wij met vrienden heerlijk Thais wezen eten in Amsterdam. We hebben verschillende gerechten uitgeprobeerd. Kip met cashewnoten, garnalen met champigons en pittige garnalen met peper en zout. Vooraf aten we viskoekjes, sate en loempia’s. Zeker voor herhaling vatbaar!

image3 (2)

image2 (1)

 

 

 

 

 

Ook heb ik er afgelopen maand ruim 1000 volgers bijgekregen door mijn like en deel actie op mijn Facebook pagina! Uit alle deelnemers heb ik 2 winnaars gekozen. De winnares uit Amsterdam koos mijn heerlijke marmercake, deze heb ik dan ook met alle plezier bij haar langs gebracht. De 2e winnares komt uit Rotterdam, deze maand zal ik ook haar prijs met alle plezier bezorgen. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie deelname!

 

Uiteraard hebben wij net als een heleboel anderen tussen alle regenbuien door nog kunnen barbecueën. De jaarlijkse barbecue van mijn man’s collega’s werd dit jaar bij ons gehouden. Zelf had ik hier zelf niet zo heel veel voor hoeven voor te bereiden omdat alles was uitbesteed. Ook een keertje lekker. Het was super gezellige dag met heel veel zon.

image8

image7

 

 

 

 

 

Natuurlijk ook deze maand weer leuke bestellingen waaronder diverse cakes, cupcakes, macarons en taarten. Altijd hartstikke leuk om te doen!

Dit waren weer een aantal hoogtepunten uit de maand juni. Dank voor het lezen en ik hoop volgende maand weer wat leuke activiteiten met jullie te kunnen delen!

image1 (4) image2 (2)

2 gedachten over “De maand juni 2016 van Mooie Recepten

 1. Jeanette oedairadjsingh schreef:

  Hoi Aruna. Hele mooie website met lekkere recepten. Is het misschien een idee om de instructies in een filmpje te laten zien. Dit zou voor mij je website helemaal af maken.

  Ik hoop dat je mijn tip gaat overwegen. Groetjes en ga zo door he. Je bent echt een topper!
  Groetjes Jeanette Oedairadjsingh

  • mooie recepten schreef:

   Hoi Jeanette, wat lief je reactie! Ik krijg inderdaad steeds vaker de vraag of filmpjes van mijn gerechten te posten. Helaas heb ik hier op dit moment geen tijd voor omdat ik dit ook naast mijn fulltime baan doe. Maar ik hou het zeker in gedachten, wie weet in de toekomst! Groetjes, Aruna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.