De maand juni 2017 van Mooie Recepten

De maand juni was weer een gezellige en drukke maand. Het aantal bezoekers kwam ook deze maand weer uit uit 13.000! Ruim 10.000 leden op mijn Facebook pagina, ongelofelijk trots op het resultaat.

De maand juni begon met een gezellig etentje met vrienden in Amsterdam…een food tour. Iedere gang aten wij in een ander tentje, erg gezellig en we hadden prachtig weer.

 

 

 

 

 

 

 

De jongens liepen met hun vader de avondvierdaagse, voor papa was dit alweer de 10e keer en Damian en Diyan waren trots op hun 6e en 3e medaille!

 

 

 

 

 

 

 

Mijn hubby heeft afgelopen maand heel wat afgeklust in de woning. Zo maakte hij een mooie meubel voor in de gang, op zolder maakte hij extra opbergruimte voor mijn bakspullen en samen met mijn zwager maakte hij een prachtige overkapping bij mijn ouders. Zo ontzettend knap vind ik dat. Inmiddels is hij al druk bezig met zijn volgende klus….onze schuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Vaderdag maakten de jongens met hulp van mij een heerlijk ontbijtje klaar. We hadden weer geluk met het mooie weer en konden lekker buiten zitten. Danish verraste zijn vader met een mooi gedicht en we hielden het beiden niet droog. Daarna gingen wij op bezoek bij mijn vader. We speelden spelletjes en bleven gezellig eten.

 

 

 

 

 

 

Damian ging 3 dagen op kamp in Harderwijk. Ze verbleven in een scoutinghuis en ondanks het slechte weer, hebben ze een fantastische kamp gehad. Verstoppertje in het donker, gezwommen, de bonte avond, boswandelingen in het donker. Het was weer een super ervaring voor Damian.

Diyan ging dit jaar op schoolreisje naar het Sprookjesbos in Enkhuizen. Ook hij had een heleboel praatjes bij terug komst. Toen ik hem naar bed bracht en hij eigenlijk niet wilde, zei hij tegen mij, “mama, ik vind jou nu niet lief, jij bent de boze stiefmoeder!”. Ik kon mijn lach echt niet inhouden.

 

 

 

 

 

 

Mijn taartencursus was weer erg interessant, ik leerde oa een tassentaart maken, nog strakker een taart afsmeren en scherpe randjes maken. Binnenkort komt de drip taart aan bod.

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk heb ik ook deze maand, weer heel wat vlechten gemaakt bij mijn nichtjes en buurmeisje. Ik vind het steeds leuker Ook knipte ik voor het eerst de haren van mijn nichtjes. Super nerveus als ik was, ging het toch redelijk goed, voor de eerste keer…hahaha. En ook mijn jongens kwamen weer langs bij “kapper mama” zoals ze het zelf noemen.

 

 

 

 

 

 

 

De bestellingen deze maand bereikte opnieuw een hoogtepunt. Onder andere een prachtige sweettable mocht ik neerzetten voor een prachtig meisje. In de maand juli staan er 2 sweet tables op de planning, geweldig om te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.