De maand mei van Mooie Recepten

De maand mei bracht opnieuw bijna 4000 bezoekers naar mijn website, ontzettend blij met dit mooie resultaat! Ook mei stond vol met leuke activiteiten en uiteraard een maand vol mooie recepten. Naast koken en bakken, reis ik ontzettend graag. In mijn terugblikken, kunnen jullie hier over terug lezen.

De best bekeken recepten van de maand mei waren de:

  1. Nasi Hong Kong met grote garnalen

2. Surinaamse marmercake met gecondenseerde melk

3. Turkse pide met gehakt

De maand mei begon eigenlijk met de mei vakantie. De jongens waren 2 weken vrij. We zijn een paar dagen in Düsseldorf geweest en hebben een bezoekje gebracht aan Movie Park. We hadden het ontzetten getroffen met het weer, al met al geslaagde dagen waarin we ons even konden opladen.

IMG_6781

IMG_6866

IMG_6853IMG_6842

 

 

 

 

Ook zijn mijn man en ik en een deel van mijn schoonfamilie, met de bus, een weekend naar Londen geweest. Ontzettend gezellig, veel gelachen en lekker kunnen shoppen! Natuurlijk mocht een etentje bij een heerlijk Indiaas restaurant niet ontbreken! We hebben gesmuld van de alu paratha, garnalen in pittige curry, lams kebab en chicken biryani. Allemaal gerechten die ik inmiddels op mijn to do list heb geplaatst!

IMG_7045

Ik heb weer leuke bestellingen ontvangen voor onder andere macarons, cakes en koekjes. Volgende maand zal ik een foto plaatsen van de taart die ik voor mij buurmeisje mag maken, ontzettend leuk!

De maand juni zit ook weer vol met leuke activiteiten waar ik mij weer ontzettend op verheug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.