De maand november 2016 van Mooie Recepten

We zitten alweer bijna halverwege december en toen bedacht ik me in ene dat ik nog geen terugblik van de maand november had gegeven.

De maand november bestond uit een heleboel feestjes, uitjes en een bruiloft.

De surprise babyshower van mijn zusje. We namen haar mee 2 dagen naar Arnhem. Met onze partners hebben we ontzettend genoten van een heerlijk taps diner bij La Cubanita. Ook hebben we alle 6 een heerlijke Thaise massage gekregen en vervolgens lekker wezen chillen in het wellnesshotel. De babyshower was erg geslaagd!

img_2012

img_2007

 

 

 

 

 

 

 

De verjaardagen van onze 2 jongste jongens hebben wij dit jaar gevierd bij indoorspeeltuin Avontura in Dronten.¬†Met 4 auto’s volgeladen met kinderen gingen we uit school er naar toe. Een prachtige indoorspeeltuin waar de kinderen tot 12 jaar zich uitstekend kunnen vermaken. Diyan mocht met zijn vriendjes en vriendinnetjes daar ook nog eens cakejes versieren en Damian mocht met zijn vrienden ook nog eens bowlen. Zo hadden ze toch nog allebei een eigen feestje. Het feestje afgesloten met frietjes, snacks en poffertjes. Een geslaagd kinderfeestje voor hun beiden.

img_2090

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard hebben Danish en Diyan samen met hun nichtjes dit jaar ook Sint Maarten gelopen met hun zelf gemaakte lampions. Wat was het koud dit jaar! Trots kwamen ze terug met een hele zak vol lekkers.

Ook hadden we deze maand een gezellige “ladies night out”. Met een deel van de vrouwen uit de familie hebben we ons uitstekend vermaakt op de bowlingbaan! We hebben wat afgelachen! Daarna zijn we heerlijk Japans wezen eten in Almere Haven. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Verder gefeest op het verjaardagsfeest van mijn tante, die ook 40 jaar werd. Een super gezellige verjaardag waar wij konden genieten van een heerlijk Surinaams buffet en een hele gezellige dj! We hebben wat afgedanst, haha!

Tot slot sloten we de maand november af met een geweldige bruiloft van het (stief) broertje van mijn man. Twee dagen gefeest tot in de vroege ochtend! Wat een fantastische bruiloft was het! Onze Damian mocht bruidsjongen zijn tijdens het traditionele huwelijk. In eerste instantie wilde hij niet, hij wist echt niet wat hij kon verwachten. Uiteindelijk heeft hij het echt super goed gedaan! Wat waren wij trots op hem.

img_2740

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard ook in de maand november weer leuke bestellingen binnen gekregen. Tussen het feesten door ook nog hard gewerkt aan mijn bestellingen. Mijn collega had wel een hele bijzondere bestelling. Ik mocht voor haar 25 jarige huwelijksfeest,  pasticcini (kleine Italiaanse gebakjes)maken. Ik had ze nog niet eerder gemaakt (zelfs hier nog nooit over gehoord!) Maar ze vielen erg goed in de smaak. Ook mocht ik diverse cupcakes en cakes maken. Ik blijf het leuk vinden om te bakken voor anderen!

img_3369

img_3368

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.