De maand november 2017 van Mooie Recepten

De een na laatste maand van 2017 zit er alweer op, ongelofelijk hoe snel het allemaal gaat.

Opnieuw een recordaantal bezoekers deze maand….maar liefst 18.000 unieke bezoekers. Dit betekent dat er iedere dag 600 unieke bezoekers een kijkje nemen op mijn website, om hopelijk 1 van mijn recepten uit te proberen. Als jij 10 keer in de maand op mijn website kijkt, ben jij toch nog 1 unieke bezoeker. Dus 18.000 unieke bezoekers zijn er echt heel veel!

Deze maand mocht ik maar liefst 3 Sweet Tables maken. Super gaaf om dit te doen en altijd weer spannend hoe het eindresultaat er uit zal zien. Zo leuk dat al mijn klanten, of het nou om mijn taarten, macarons of Sweet Tables gaat, ontzettend tevreden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik volgde deze maand een workshop in Den Haag, waar ik leerde suikerbloemen te maken en mijn taarten nog strakker af te smeren. Drie intensieve maar ontzettende leerzame dagen.

 

 

 

 

 

 

 

Ook ben ik deze maand al druk in de weer geweest om Kerst recepten te bedenken en uit te werken. Ik heb zo een zin in de gezellige december maand. We hebben namelijk geweldige activiteiten in het vooruitzicht!

 

 

 

 

 

 

 

Een maand zonder feestjes bestaat voor ons bijna niet, haha. We vierden de verjaardag van een lief nichtje, dat 3 jaartjes oud werd. Compleet met een poppenkastshow, schminken, het maken van lampionnetjes en heerlijk eten! Daarna liepen de kinderen samen Sint Maarten. Een goed georganiseerd feestje, daar hou ik wel van.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn lief zwagertje werd 40 jaar. We vierden het uitbundig met een grote tent in de tuin, een geweldige dj, heerlijk eten en uiteraard een mooie sweettable. Het werd een geweldige dag, met een hilarische maar ook wel lieve speech van mijn man voor ons zwagertje. Een dag die hij dubbel en dwars verdient heeft, een dag die helemaal in het teken stond van Ashwant, wat heeft hij genoten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat weekend hadden we ook een verrassingsfeest van onze oom die 65 jaar werd. Ook weer een gezellige dag in een prachtig zaaltje in Rotterdam.

 

 

 

 

 

 

 

Ook bakte ik samen met de kinderen pepernoten, een jaarlijkse traditie dat altijd gepaard gaat met veel gezelligheid. Ook de mijterkoekjes waren een succes, die ik op een andere ochtend samen met Diyan bakte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met mijn zusjes hadden we al een heel lang een make up workshop gepland. Vooraf aten we gezellig een hapje. Het werd een hele gezellige dag, waarin we wat hebben afgelachen! Alle 3 waren we erg tevreden met het resultaat. Nu maar kijken of het alleen ook zo goed kunnen doen.

 

 

 

 

 

 

Vrienden van ons vierden de verjaardagen van hun 3 kinderen op 1 dag. Ook weer een gezellige dag met heerlijk eten. Ik nam een toren met macarons mee voor de man des huizes omdat ook hij jarig was. Voor de kinderen bestelde ik leuke koektrommels en vulde deze met zelf gemaakte zandkoekjes met hun naam erop. De trommels waren een groot succes.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.