Gevulde eieren met piccalilly

Deze snack kan binnen een half uur op tafel staan. Als je bijvoorbeeld onverwachts visite krijgt of als je plotseling trek krijgt in een lekkere snack. Ik maakte onder andere de gevulde eieren op moederdag. Erg lekker, vooral als het zo warm buiten is. Je kunt ze ook als bijgerecht serveren bij een salade of bij de barbecue.

Ingrediënten voor 16 gevulde eieren:

 • 8 hardgekookte eieren
 • 3 theelepels mayonaise
 • 1 eetlepel piccalilly
 • halve theelepel kerriepoeder
 • zout en peper
 • selderij en tomaat voor garnering

Snij de gekookte eieren door de helft en doe het eigeel in een kom. Doe hier de mayonaise, piccalilly, kerriepoeder en zout en peper naar smaak bij. Roer dit alles goed samen totdat dit een zachte massa wordt. Ik doe de vulling uiteindelijk in een spuitzak en spuit mooie roosjes in het eiwit. Garneer met een stukje tomaat en selderij.

8 gedachten over “Gevulde eieren met piccalilly

  • mooie recepten schreef:

   Hoi Joke, mijn website bestaat nu pas anderhalve maand. Nog niet zo heel lang. Inmiddels heb ik al een heleboel recepten geplaatst. Blijf mij volgen en je hebt wekelijks een heleboel mooie recepten erbij. Groetjes.

 1. Kim schreef:

  Hi, dank voor al je mooie recepten. Vandaag ga ik de huzarensalade maken. En de rest ga ik zeker ook uit proberen(heb je pas ontdekt)
  Is er ook een mogelijkheid om via een zoekbalk al jouw recepten te zien. Of een lijst met alle gerechten. Ik heb nu het gevoel, dat ik van veel niet weet of het er is, of het mis omdat ik er niet bewust op zoek. En soms is het fijn om iets te maken wat je misschien helemaal niet kent of naar op zoek was.
  Geen kritiek hoor, want ben superblij dat ik jou Heb gevonden. Dank voor de mooie recepten!

  • Mooie recepten schreef:

   Hi Kim, wat leuk jouw berichtje! Ik heb een zoekbalk hier kun je gerechten opzoeken. Als je naar recepten gaat, zie je dat ik de gerechten heb gesorteerd of voor hoofd en nagerecht. Misschien zoekt dat wat makkelijker. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.