Deze shoarmaburgers zijn werkelijk heerlijk op de bbq. Ik maakte eerder mijn eigen shoarmakruiden en ik moet je zeggen dat de kruiden perfect van smaak zijn. Je kunt uiteraard ook je eigen shoarma kruiden gebruiken. Ook lekker als je de burgers in een koekenpan of grillpan bakt.
Ingrediënten:
- 500 gram kipghakt
- fijngesnipperd uitje
- 2 teentjes knoflook uit de pers
- volle eetlepel shoarmakruiden
Mix alle ingredienten met elkaar en laat dit minimaal een uurtje in de koelkast staan, zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Maak vervolgens balletjes van het gehakt en maak ze plat op de bbq of in de pan. Bak de burgers aan beide kanten bruin totdat ze gaar zijn.
Hoi,
Moet er geen ei in? Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet,
Jane
Hoi Jane,
Ik heb er geen ei door heen gedaan, maar dit kan natuurlijk wel.
Gr,
Aruna
Hoi,
Dank je wel. Ik had zonder ei gedaan. We hadden gisteren bbq. 🙂 het was lekker.
Groetjes Jane