Over mij

Hoi, welkom op mijn blog! Mijn naam is Aruna Sitaram. Naast mijn drukke gezinsleven met een lieve man en 3 schatten van zonen heb ik een grote passie voor bakken maar ook koken vind ik erg leuk. Zo kan ik er erg van genieten om voor familie, vrienden en kennissen mooie recepten uit te proberen.

Veel recepten vind ik op het internet of uit kookboeken en geef hier dan mijn eigen draai aan. Ik probeer echt van alles uit, recepten uit de hele wereld komen bij ons op tafel. Vaak wordt er gevraagd naar mijn recepten. Vandaar dat ik op het idee kwam om mijn eigen blog te starten, zodat mijn recepten nu voor iedereen toegankelijk zijn. Ook vind ik het een fijne gedachte dat onze jongens, later als ze op zich zelf wonen, altijd mijn recepten terug kunnen lezen en ook zelf kunnen uitproberen.  Wekelijks zal ik een recept proberen te posten, echter blijft het voor mij een hobby omdat ik hiernaast ook nog een full-time baan heb in de financiële sector (heel wat anders maar ook ontzettend leuk!)

In 2018 deed ik mee aan het programma Heel Holland Bakt. Het lukte mij om tot de laatste 15 beste bakkers van het land te komen, dit was ook te zien op televisie. Ik haalde net niet een plekje in de beroemde tent, helaas. Maar ik ben super trots dat ik het zover geschopt heb. Wie weet dat ik er nog een keer voor ga!

Maak er een ~mooie recepten ~ dag van!
~ Aruna ~