Red Velvet trifle

Het recept van mijn red velvet taart is inmiddels duizenden keren bekeken en ook thuis is deze taart favoriet. Met dezelfde ingrediënten maak je deze fantastische trifle. Je kunt hier verder je fantasie bij gebruiken door bijvoorbeeld een laagje oreostukjes toe te voegen of een laagje stukjes witte chocolade, een laagje aardbeien en ga ze maar door.Super lekker en je kunt deze trifle heel goed vooraf klaar maken en serveren als afsluiting van een lekker diner!

Ingrediënten voor een trifle met een doorsnede van 17,5 cm

Bak de cake volgens het recept en laat dit afkoelen. Maak ook de frosting volgens het recept en doe dit eventueel in een spuitzak.

Verkruimel de cake in wat grovere stukken en leg een laagje van de cake op de bodem van je schaal/kom. Spuit hier een laagje van de creamcheese frosting over. Doe hierop weer een laagje van de cake en ga verder totdat je cake en frosting op zijn. Hou wat kruimels van de cake achterwege ter decoratie.

Klop de slagroom op met 1 eetlepel suiker en spuit toefjes op de bovenkant van de trifle. Strooi hier wat achtergebleven red velvet kruimels overheen, of andere decoratie en klaar is je trifle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.