Print Options:

Garlic naan in 10 minuten

Deze super zachte garlic naans komen zeker vaker op tafel. Heerlijk om zo uit het vuistje te eten of lekker bij je kip in masala of een ander heerlijk gerecht.

Ingredienten
  • 370 gram zelfrijzend bakmeel
  • 225 gram yoghurt
  • 60 gram water
  • 2 theelepeltjes zonnebloemolie
  • 1 theelepeltje zout
  • extra bloem om evt uit te rollen
  • Voor de topping
  • 5 eetlepels gesmolten boter
  • 8 teentjes fijngehakte knoflook
  • 3 takjes fijn gesneden koriander
Bereidingswijze
  1. Bereidingswijze

    Meng de gesmolten boter met de knoflook en koriander en zet apart.

    Meng de overige ingredienten voor het deeg tot een samenhangend geheel, je kunt iets meer water toevoegen als je merkt dat het deeg nog iets te stevig is, maar vaak is dit niet nodig.

    Verdeel het deeg in 6 gelijke porties. Maak er een balletje van en rol dit uit tot een ovale vorm.

    Leg dit in een verwarme koekenpan met anti aanbaklaag. Bestrooi dit met het botermengsel en keer dit om.

    Zodra beide kanten goudbruin zijn dan is het klaar. Herhaal de volgende stappen.