Print Options:

Italiaanse wraps

Deze wraps zijn ook in een handomdraai klaar. Ze staan niet alleen binnen een half uur op tafel, ze zijn ook nog eens erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar vonden de mannen. De wraps komen dan ook heel snel weer op tafel bij ons.

Ingredienten
  • 4 wraps
  • 300 gram kipfilet, in blokjes gesnede
  • 4 eetlepels ketchup
  • 2 theelepels pesto
  • 1 rode ui fijn gesneden
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 0,5 theelepeltje knoflookpoeder
  • 0,5 theelepeltje paprikapoeder
  • geraspte kaas
  • peper en zout
  • 2 teentjes Knoflook fijn gesneden
  • 400 gram Italiaanse groentemix
Bereidingswijze
  1. Bereidingswijze

    Doe een beetje olie in een pan en doe hier de knoflook en rode ui bij. Nu mag de ketchup erbij. Verwarm de saus en voeg naar smaak peper en zout toe. Doe nu het vuur uit.

    Meng de kipstukjes met de pesto en laat dit ongeveer 10 minuten staan.

    Doe een andere pan een beetje olie en bak de kip met de knoflookpoeder en paprikapoeder bijna gaar. Nu mag de groentemix erbij. Schep alles goed om en voeg naar smaak peper en zout toe.

    Leg een wrap plat op een bord, schep hier een kwart van het kip groente mengsel op en de helft van 1 mozzarella bolletje (in stukjes) er over heen

    Rol de wrap strak op en leg deze in een ingevette ovenschaal. Hier overheen doe je een kwart van de saus. Herhaal dit met de andere drie wraps. Eventueel kun je de saus bestrooien met wat geraspte kaas.

    Stop de schaal in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak de wraps in circa 10 minuten totdat de kaas gesmolten is.

    Bon appetit!