Deze broodjes...oefff...heerlijk!. Ik maak meteen een grote voorraad, want de jongens zijn er gek op. Dus verdubbel gerust de ingredienten als je er ook meer wilt maken. Ze zijn uitstekend in te vriezen. Perfect als snack tussendoor, hapje op feestjes of lekker op tafel tijdens de feestdagen. Ik vulde de broodje met mijn masala kip(filet)
Meng de bloem, gist, basterdsuiker en het zout in een kom en goed door.
Maak ondertussen de masala kipvulling:
Doe ongeveer 2 eetlepels zonnebloemolie in een pan.
Bak hierin de ui en knoflook lichtbruin. Nu doe je de masala erbij. Bak dit goed aan, zodat alle smaken loskomen. Nu mag het vlees erbij, schep het vlees goed om in circa 5 minuten. Doe nu de tomatenpuree, de komijnpoeder, zwarte peper en ketjap erbij. Ook dit alles schep je goed om.
Laat het vlees in circa 30 minuten gaar stoven op een zacht vuurtje. Laat dit afkoelen voordat je de broodjes vult.