Hoi, welkom op mijn blog! Mijn naam is Aruna Sitaram.

In maart 2024 won ik de titel “Beste thuisbakker 2024” in het programma Heel Holland Bakt. Onwijs trots op dit resultaat. Heel hard voor gewerkt en dan is dit toch een bekroning op al het harde werken. Zeker als je net als ik, zo ontzettend veel van bakken houdt. Mijn volgende droom is een eigen kook/bakboek uitbrengen. Veel ideeën hiervoor borrelen al een hele lange tijd door mijn hoofd en hopelijk kan ik hier gauw aan beginnen!

Naast mijn drukke gezinsleven met een lieve man en 3 schatten van zonen heb ik een grote passie voor bakken maar ook koken vind ik erg leuk. Zo kan ik er erg van genieten om voor familie, vrienden en kennissen mooie recepten uit te proberen.

Veel recepten vind ik op het internet of uit kookboeken en geef hier dan mijn eigen draai aan. Ik probeer echt van alles uit, recepten uit de hele wereld komen bij ons op tafel. Vaak wordt er gevraagd naar mijn recepten. Vandaar dat ik op het idee kwam om mijn eigen blog te starten, zodat mijn recepten nu voor iedereen toegankelijk zijn. Ook vind ik het een fijne gedachte dat onze jongens, later als ze op zich zelf wonen, altijd mijn recepten terug kunnen lezen en ook zelf kunnen uitproberen. 

Ik probeer iedere week een recept te posten. Inmiddels staan er ruim 500 recepten op de website en is de website onlangs ook vernieuwd. Het zoeken naar recepten is hierdoor een stuk makkelijker geworden en kun je ook per categorie recepten bekijken. Op 1 mei start ik met een nieuwe uitdaging. Een hele interessante baan in de financiële sector is mij aangeboden. Hier heb ik ontzettend veel zin in!

Mocht je vragen, tips of opmerkingen hebben, schroom dan niet om mij een berichtje te sturen.

Liefs, Aruna