Mijn blog Mooierecepten.nl is puur een hobby waar naast, mijn gezin, werk en sociaal leven, toch veel tijd in gaat zitten. Onder andere tijd om recepten te bedenken en te maken, foto’s maken, recepten uitwerken voor mijn blog, social media bijhouden, etc. Daarnaast krijg ik ook regelmatig vragen over mijn recepten, die ik graag beantwoord, maar waar ook wel weer tijd in gaat zitten. Het is daarom fijn als hier soms een vergoeding tegenover staat.

Advertorials en reviews

Een advertorial is een artikel dat ik heb geschreven waarvoor ik word betaald. Deze vind je af en toe op mijn blog. Daarnaast schrijf ik reviews over producten die ik gratis heb ontvangen. Echter deze reviews doen geen afbreuk om mijn persoonlijke mening. Ik schrijf echter alleen over producten die bij mij of mijn blog passen en ook alleen over producten die mij goed bevallen. Producten waar ik helemaal niet tevreden over ben, zal je niet terug zien op mijn blog. Ik zal ook geen negatieve reviews plaatsen omdat dit niet past bij de stijl van mijn blog. En daarnaast willen we gewoon een fijne en positieve uitstraling hebben.

Copyright

De teksten en recepten op deze website heb ik allemaal zelf zorgvuldig geschreven. Dit geldt ook voor de foto’s op de website, die ik allemaal zelf heb gefotografeerd. Daar waar dit niet het geval is, dan vermeld ik de oorspronkelijke bron. Foto’s, afbeeldingen en teksten kunnen niet zonder mijn uitdrukkelijke toestemming worden overgenomen, gekopieerd of worden aangepast voor een andere website of voor andere doeleinden. Indien je gebruik wil maken van foto’s of teksten van mijn website, vraag dan hier eerst mijn toestemming voor. Na mijn toestemming dien je altijd een duidelijke verwijzing te maken naar www.mooierecepten.nl.