Monchoutaart in een glaasje

Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
Monchoutaart in een glaasje
pinit

Deze makkelijke en heerlijke monchou toetjes zien er niet alleen smakelijk uit, ze smaken ook echt super! En dat met slechts enkele ingrediënten. Ik heb zelf nog niet eerder vlaaifruit uit een blik gebruikt maar dit viel me echt niet tegen zeg. Super lekker met de kwark! Vervang de kwark gerust met roomkaas voor een “echt” monchou dessert.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Monchoutaart in een glaasje

Ingredienten

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze

    Klop de slagroom stijf met de suiker. Schep hier de kwark door heen en vul het mengsel in een spuitzak zodat je de glaasje mooi kunt vullen. Met een lepel kan dit ook wel.

    Verkruimel de bastognekoekjes of sla de koekjes fijn met bijv. een deegroller.

    Doe een laagje koekkruimels in een glaasje en schenk hier een beetje van het kwarkmengsel in. Leg hier een grote eetlepel van de kersen op en bedek de kersen met een laagje van het kwarkmengsel.

    Eventueel kun je hier nog een toef slagroom opspuiten en garneer met wat overgebleven koekkruimels.

    Laat dit circa 2 uurtjes opstijven in de koelkast

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.