Thaise kipsate
pinit

Ik marineer mijn kipsate meestal op de standaard manier zoals ik ze lekker vind, met ketjap aangevuld met kruiden. Maar voor mijn Thaise diner probeerde ik eens de Thaise versie met curry (geen kerrie) kruiden. Zo simpel maar echt heerlijk van smaak. Ik bakte ze op een grillplaat maar ze kunnen perfect op de barbecue.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Thaise kipsate

Ingredienten voor 12 sateetjes

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze

    Was de kip en snij deze in blokjes. 

    Meng dit vervolgens met de overige ingredienten en leg dit een half uur afgedekt in de koeling. 

    Rijg de stukjes kip aan de stokjes/spiezen.

    Bak de kip op een grillplaat of barbecue in 15 minuten gaar, keer ze regelmatig zodat je aan alle kanten een mooie bruine kleur hebt. 

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.