Nu de aardbeien weer volop te verkrijgen zijn, wil ik graag dit simpel recept met jullie delen! Doet het altijd goed op feestjes en leuk om mee te nemen op visite of verjaardagen.
Ook erg leuk om met kinderen te maken, het versieren is echt een feestje en je kunt allerlei kanten op.
0
Voeg toe aan favorieten
Chocolade aardbeien
Bereidingswijze
Ingrediënten;
- 20 aardbeien
- 150 gram witte, melk of pure chocolade
- Dip zoals discodip, chocolade balletjes, hagelslag of kokos etc
- cocktail prikkers
Smelt de chocolade au bain marie. De chocolade smelt je allereerst Au bain marie ; Zet een pannetje water op het vuur en zet hierop een kommetje met de chocolade in stukken. De chocolade smelt nu langzaam door de stoom van het water, het water mag het kommetje niet raken.
Prik de cocktailprikkers in het kroontje van de aardbei. Houd de prikker vast met je hand en doop de aardbei in de chocolade. Bestrooi meteen de decoratie als de chocolade nog zacht is en leg ze op een stukje bakpapier. Laat de aardbeien in de koelkast stollen.