Gevulde pistolet met gehakt

Gevulde pistolet met gehakt
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Deze gevulde pistoletjes komen echt wel vaker bij ons op tafel! Tijden de quarantaine periode verzorgde ik op vrijdag een luxe lunch voor het gezin. Iedereen zorgde ervoor dat ze om 1230 uur beneden waren. Even geen (huis)werk maar gewoon even lekker tijd voor elkaar.  Onze oudste werkt namelijk op zaterdag en op zondag slaapt iedereen graag uit. De vrijdag is daarom een perfecte dag voor een uitgebreide lunch.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Gevulde pistolet met gehakt

Bereidingswijze

Ingrediënten voor 8 pistolets;

  • 8 afbakpistoletjes
  • 400 gram (kip) gehakt
  • 2 rode uien, fijn gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook uit de pers
  • 75 gram mais
  • 1 ei
  • handje geraspte kaas
  • paprikapoeder
  • chilipoeder
  • zout en peper

 

Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Hol de pistolets voorzichtig uit.

Meng het gehakt met de chilipoeder, paprikapoeder, ei, ui, knoflook, mais en strooi hier wat peper en zout overheen.

Vul de broodjes met het gehaktmengsel.

Bak de gevulde gehaktbroodjes 20 minuten in de oven zodat het gehakt mooi gaar is. Strooi de laatste 5 minuten de kaas over de broodjes.

Eet smakelijk!

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.