Mango cheesecake roomijs

Mango cheesecake roomijs
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Deze mango cheesecake roomijs maak je echt binnen een handomdraai. Je gebruikt mijn basis recept van de roomijs en voegt hier gepureerde mango, digestive koekjes en roomkaas aan toe. Zo ontzettend lekker!

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Mango cheesecake roomijs

Bereidingswijze

Ingrediënten:

  • 400 gram gecondenseerde melk (leg dit een dag van te voren in de koeling)
  • 500 ml koude slagroom
  • optioneel 1 eetlepel vanille extract
  • 100 gram roomkaas
  • 60 gram Digestive koekjes
  • Mangopuree (60 gram mangostukjes en 1 theelepel suiker op een laag vuurtje laten smelten en dit pureer je dan)

Giet de gecondenseerde melk in een grote kom.

Klop de room met een handmixer goed stijf tot stijve pieken. Klop daarna de roomkaas los.

Spatel de slagroom heel voorzichtig door de gecondenseerde melk zodat het z’n luchtigheid niet verliest. Voeg nu de vanille, gepureerde mango, verkruimelde koekjes en roomkaas toe en spatel ook dit weer voorzichtig door elkaar.

Het mengsel schenk je over in een bak dat in de vriezer kan. Sluit dit af met een deksel.

Leg de bak nu voor minimaal 6 uur in de diepvries.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.