De lekkerste blondies

De lekkerste blondies
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Geen brownies maar blondies was het verzoek van onze zoon die gek is op witte chocolade. Ik ging aan de slag en met een geweldig resultaat! Je kunt hier zelf nog noten of fruit aan toevoegen.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

De lekkerste blondies

Bereidingswijze

Ingrediënten voor een bakblik van 20 cm x 20 cm:

  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 100 gram kristalsuiker
  • 125 gram gesmolten roomboter
  • 200 gram bloem
  • 100 gram witte chocolade in stukjes (bewaar deze in de koeling, zodat het goed koud is)
  • 1 theelepel vanille extract
  • snufje zout
  • 2 eieren
  • halve theelepel bakingsoda

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng de bloem, zout en baking soda met elkaar en zet apart.

Mix de boter en 2 soorten suiker met elkaar met behulp van een (hand) mixer. Doe hier de eieren en vanille bij.

Doe nu in 2 keer het bloemmengsel hierbij en mix dit kort erdoorheen. Stop zodra alles gemengd is. Voeg nu de chocolade stukjes toe en schep dit door het beslag.

Leg een stuk bakpapier in het bakblik en giet hier het beslag in.

Bak de blondie gaar in 30 minuten.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.