Kip teriyaki

Kip teriyaki
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Ken je die heerlijke stukjes malse kip bij de Japanner met die heerlijke saus? Een van de favoriete gerechten van onze jongens. Ik maakte deze nu zelf thuis, met mijn zelf gemaakt teriyaki saus! Je kunt ook de kant en klare saus gebruiken maar echt, de zelf gemaakte is veel lekkerder!

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Kip teriyaki

Bereidingswijze

Ingrediënten:

  • 500 gram kipdijfilet in stukjes
  • 5 eetlepels teriyaki saus
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 2 lenteuitjes fijn gesneden

Doe een beetje zonnebloemolie in de pan en bak hierin de stukjes kipdijfilet op een hoog vuurtje zodat de kip van roze naar wit verkleurd. Doe nu de saus erbij en schep dit goed om voor circa 7  minuten. Al het vocht moet verdampt zijn.

Serveerd kip met wat sesamzaadjes en fijn gesneden lente uitjes.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.