Vegetarische groentesoep

Vegetarische groentesoep
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Het recept van mijn groentesoep met gehaktballetjes wordt door jullie echt heel vaak bekeken. Het is een makkelijk maar toch ook heerlijk recept, dus ik snap het wel. Een vegetarische variant is dan ook nog sneller gemaakt. Laat de kip en gehaktballetjes weg en voeg eventueel extra groenten of aardappelen toe. Serveer met een stokbroodje of witte rijst. Eet smakelijk!

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Vegetarische groentesoep

Bereidingswijze

Ingrediënten voor 4 liter soep (circa 10-12 personen)

    • 4 liter water

    • 10 groentebouillonblokjes voor 4 liter

    • 1,5 kilo aardappelen ( in 2 of 4 stukken gesneden)

    • 1 kilo soep groenten ( ik koop altijd van die voorgesneden zakken uit de supermarkt, hier zit oa in ; peen, sederij, prei, broccoli, bloemkool en paprika)

    • 150 gram krulvermicelli

    • zout en peper

Vul de grote soep pan met 4 liter water en breng dit aan de kook met de groentenbouillonblokjes en de aardappelen.

Als het water kookt, dan doe je de gesneden groenten erbij. Laat dit mee koken, ongeveer 30 minuten tot de groenten en aardappelen zacht zijn.

Als laatste doe je de krulvermicelli erbij en laat dit meekoken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg zout en peper naar smaak toe. Is de vermicelli gaar dan kan het vuur uit.

 

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.